Interessante links

Mijn ervaringen met het redigeren, corrigeren van websites en Social Media beheer.

Groen! by Roel

Topsound Valkenswaard

Voor deze elektronica winkel beheer ik de Social Media.

Ook heb ik de teksten geschreven voor de nieuwe website en de folders dit jaar worden uitgegeven. 

Topsound Valkenswaard is al jaren dé specialist in Valkenswaard als het gaat om elektronica en witgoed. Of je nu op zoek bent naar een

Curved, Ultra HD , LED-scherm, hifi of een wasmachine, eigenaar Robert Neijnens heeft het in huis. Bij Topsound Valkenswaard vind je de betere merken o.a. Marantz, Denon, Samsung Siemens, Harmankardon enz. Met een luisterruimte tot u beschikking is het makkelijk kiezen. Ook aan huis adviseren behoort tot de mogelijkheden.

Neem een kijkje op www.topsoundvalkenswaard.nl

Valkenswaard Lokaal

 

Sinds 2 jaar beheer ik voor deze politieke partij de Social Media.

Deze politiek site heb ik aangepast met de juiste content, zodat het hoger in de Google lijsten kwam. In 4 weken tijd steeg hij van plaats 36 naar plaats 4!
Neem eens een kijkje en zie voor uzelf wat ik voor u zou kunnen doen.

 

www.valkenswaardlokaal.nl of Facebook of Twitter

 

De TheePOT

De TheePOT is de specialist op het gebied van biologische losse thee. De missie van de TheePOT is om mensen kennis te laten maken met thee in al haar soorten en smaken. Thee combineert goed bij iedere maaltijd. Maar helpt ook mee aan een gezondere levensstijl. In thee zitten veel antioxidanten, deze helpen je lichaam in balans te houden.

Ze hebben een mooi assortiment van diverse soorten thee en melanges. Ze zijn voordurend bezig met het uitbreiden van het assortiment. 

Neem een kijkje op www.detheepot.eu


STEK87

Hier groeit STEK87

Dit is het perfecte motto voor een mooi bedrijf. STEK87 is een soort tijdschrift waar je live in kunt lopen. Hier adverteren bedrijven die het binnen- en buitenleven mooier maken. Neem een kijkje op hun site en als je in Valkenswaard bent is het zeker de moeite om even binnen te lopen.

 

www.STEK87.nl of Facebook

Gard & Care - Tweko HO bv

Gard & Care maken kwalitatief hoogwaardige steenkorven en grindschuttingen, van een speciale draadnet zink/aluminium coating. Ook voor voegmaterialen en grindstabilisatie kunt u terecht bij Gard & Care.

 

www.gard-care.com of Facebook