Boekreview "Wij zijn familie" - Dewie de Wijs

Wij zijn familie

Korte omschrijving

meer lezen 3 Berichten

Gastblog Marieke

Marieke Flikweert - van Groningen schreef mij dit prachtige verhaal over haar keuzes die ze heeft gemaakt. Ik voel me erg met haar verbonden, omdat we ongeveer dezelfde keuzes moeten maken. 

Lees haar verhaal.

De zon een kusje geven?

meer lezen 0 Berichten

Beelddenkers

Een goed beeld van beelddenkers

Wie en wat zijn beelddenkers? Denken zij anders, gebruiken ze een andere hersenhelft? Wat doet het met de ontwikkeling van een kind? Allemaal goede vragen. 

Je moet je eens voorstellen dat je op een ouderavond zit en de juf of meester van je kind zegt dat uw lieveling een beelddenker is. Hij of zij zegt dan ook nog; "Dat is niet erg hoor, daar kunnen ze heel ver mee komen, hoor!"

Maar u denkt waarschijnlijk alleen maar; "Help! En nu? Wat is dat, een beelddenker zijn?"

meer lezen

Alleen dingen doen die leuk zijn!

Nieuwe kansen, grijp ze!

2016

 

Het jaar is bijna om. Nog maar 1 dag te gaan en dan begint het nieuwe jaar. Het jaar 2016 was voor mij een jaar vol ups en downs. Over de downs zou ik een boek kunnen schrijven, maar ik heb me medio 2016 voorgenomen om alleen nog maar naar de ups te kijken. Ik ga alleen nog maar dingen doen waar ik blij van wordt, dat had ik mezelf beloofd in augustus 2016. Nu zijn we bijna een half jaar verder en kijk...ik doe alleen maar dingen die ik leuk vind. Yes, gelukt!!

 


meer lezen 2 Berichten