Alleen dingen doen die leuk zijn!

Nieuwe kansen, grijp ze!

2016

 

Het jaar is bijna om. Nog maar 1 dag te gaan en dan begint het nieuwe jaar. Het jaar 2016 was voor mij een jaar vol ups en downs. Over de downs zou ik een boek kunnen schrijven, maar ik heb me medio 2016 voorgenomen om alleen nog maar naar de ups te kijken. Ik ga alleen nog maar dingen doen waar ik blij van wordt, dat had ik mezelf beloofd in augustus 2016. Nu zijn we bijna een half jaar verder en kijk...ik doe alleen maar dingen die ik leuk vind. Yes, gelukt!!

 


Wat bracht het me?

Ik ben begonnen met bedenken wat ik nu eigenlijk wilde. Ik wilde gelukkig zijn in mijn werk en met mijn gezin. Dat laatste is niet zo moeilijk met 3 schatjes van kinderen en een lieve man. Maar gelukkig zijn in je werk is nog niet zo gemakkelijk. Werken voor een baas had ik al een tijdje geprobeerd, maar lukte de laatste paar jaar niet meer zo best. Dus waarom niet voor jezelf beginnen, vroeg iemand mij. Ja, waarom niet? Wat ga ik doen? Lesgeven, want dat kan ik. Nederlandse taal is ook mijn ding...puntjes op de letterlijke 'i' zetten. Een combinatie daarvan was de oplossing. Dus geef ik nu Nederlandse les aan een groep vluchtelingen en help ik andere aan een goede, correcte tekst. Maar wat heeft het me nu gebracht? Dat zal ik je zeggen; heel veel lucht en energie!

2017

Wat wil ik in 2017? Dat is een simpele vraag, nog meer van hetzelfde en anders! Ik wil mooie dingen doen. Maar ook wil ik dezelfde dingen doen die ik het afgelopen half jaar heb gedaan. Dat maakt me gelukkig! Voor een groot deel heb ik dat natuurlijk zelf voor elkaar gekregen. Maar alleen was me dit niet gelukt.

Dus iedereen die mij hierbij heeft geholpen enorm bedankt!


Ik wens iedereen

een gelukkig nieuwjaar en

heel veel goeds in 2017!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Renée Laurijsen (vrijdag, 06 januari 2017 11:56)

    Je bent goed bezig! Veel succes in het mooie nieuwe jaar :)

  • #2

    Lees Kracht (vrijdag, 06 januari 2017 12:12)

    @Renee, dank je! Hopelijk mogen we weer mooie dingen doen dit jaar!